NGV lanceert nieuwe website

Onder het motto “samen verbeteren en versterken” heeft de NGV op woensdag 13 juni 2018 haar nieuwe website gelanceerd! Een website voor en door de leden!

Uiteraard biedt deze website weer de mogelijkheid voor leden van de NGV om in te loggen en daardoor te beschikken over alle relevante informatie van de diverse productgroepen, de bestuursvergaderingen en het reguliere overleg met het MT van NedGraphics.
Kortom, een schat aan informatie, gepresenteerd op een frisse, duidelijke manier.

Registreer u als lid van de vereniging. Ook wanneer u nog geen lid bent, biedt de website de nodige informatie en de mogelijkheid om u als proeflid aan te melden. Een proeflid is in het lopende jaar kosteloos lid en betaalt vanaf het volgende jaar € 250,00 aan lidmaatschapsgelden.