NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland


Dat de geo-sector de handen ineen slaat rondom de coronacrisis wordt duidelijk gemaakt in gezamenlijk statement van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland. Hierin wordt vooral opgeroepen om niet bij de pakken neer te zitten in deze moeilijk tijd, maar samen de sector gezond te houden en door te gaan met ons werk waar dat mogelijk is.

NedGraphics sluit zich volledig aan bij dit statement. We volgen de maatregelen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM goed en tijdig op. Dit betekent dat we zoveel mogelijk vanuit huis werken en onze werkzaamheden voor de klant op afstand uitvoeren. Overleggen vinden plaats via de digitale kanalen als Skype en MS Teams en ook onze opleidingen worden remote verzorgd. Wat ons betreft hoeft het werk niet te stagneren. Wij werken op volle sterkte en kunnen uw organisatie de komende periode prima blijven ondersteunen!

In deze tijd merken wij dat er vanuit alle hoeken creatieve ideeën ontstaan om de werkzaamheden te continueren. Ook bij u als opdrachtgever zal dat niet anders zijn. Heeft u een idee dat u met ons wil delen? Neem dan contact op met uw accountmanager. Wij denken graag met u mee over een mogelijke invulling.

Lees hier het statement van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland.