6 Oktober: webinar 3 van 4

Blijf op de hoogte én ontdek nieuwe dingen!

Via 4 webinars met elk een ander thema wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van diverse NedGraphics applicaties.

De webinars zijn interessant voor huidige gebruikers van diverse applicaties maar ook een leuke introductie voor geïnteresseerden die de software nog niet kennen of gebruiken.

Voor het volgen van deze webinars hoeft u geen lid te zijn van onze vereniging maar is uw organisatie wel klant van NedGraphics

Webinar Omgevingswet

Krijg een inkijkje in de nieuwste generatie plansoftware: NedOmgeving.

Met NedOmgeving kunnen alle taken worden uitgevoerd in het kader van het plannen-deel van de Omgevingswet: juridische teksten kunnen worden opgesteld, geometrie getekend, en deze vervolgens aan elkaar gekoppeld en geannoteerd. Ook zijn interfaces beschikbaar met applicaties voor Toepasbare Regels en voor Vergunningen. NedOmgeving is een integrale applicatie die zeer geschikt is voor zowel uitbestedende gemeenten als gemeenten die zelf plannen maken.

Ook zal tijdens deze webinar worden ingegaan op de ontwikkel-roadmap en implementatie-activiteiten door de gemeente zelf.

Datum & tijdstip: 2 juli 2020 van 10:00-10:30 uur
Webinar terugkijken

Webinar Efficiënt gebruik maken van CAD en GIS Data

Ervaar:

• importeren PDOK data en publiceren in 3D
• converteren NLCS ontwerp naar BGT Plantopografie
• razendsnel tekenbladen genereren met legenda
• nieuw formaat KLIC meldingen verwerken conform NLCS.

Datum & tijdstip: 8 september 2020 van 10:00-10:30 uur
Webinar terugkijken

Webinar Eén Objectenregistratie, wat kan ik nu al doen ?” – Een routekaart voor bronhouders
Deze webinar is opgenomen in het programma van het DisGeo event van het ministerie van BZK. Bekijk hier informatie over dit event en het uitgebreide programma.

Krijg oa uitleg over:

• de nieuwe functionaliteiten in NedBGT 4.4
• de roadmap naar Samenhangende Objecten Registratie (SOR).

Datum & tijdstip: 6 oktober 2020 van 10:00-11:00 uur
AANMELDEN (Deelsessie 1, parallel 4)

Lukt aanmelden niet, neem dan contact met ons op via secretariaat@ngvereniging.nl

Webinar Nieuwe generatie GIS-viewer & andere ontwikkelingen

Ontdek de nieuwe generatie GIS-viewer van NedGraphics, NedGlobe en hoe deze:

• met één krachtige beheeromgeving diverse doelgroepen bedient met geo-informatie
• iedere gebruiker toegang verleent tot informatie die voor hem/haar relevant is
• medewerkers en inwoners meldingen kan laten doen, zoals fouten in de registratie of meldingen over de openbare ruimte
• registraties en werkprocessen binnen uw organisatie gaat verbeteren.

Krijg daarnaast uitleg over de roadmaps van NedMagazijn, NedBrowser, NedGeoservices en NedGlobe.

Datum & tijdstip: 8 oktober 2020 van 10:00-10:30 uur
AANMELDEN