Webinar 1 van 4 groot succes!

Op 2 juli 2020 heeft de NGV met groot succes haar 1e webinar in een reeks van 4 webinars gehouden.

De webinar Krijg een inkijkje in de nieuwste generatie plansoftware: NedOmgeving werd gevolgd door leden maar ook door niet-leden die geïnteresseerd waren om een introductie te krijgen over deze software.

Deze webinar terugkijken of inschrijven voor (een van) de webinars op 8 september, 6 en 8 oktober 2020? Klik dan op de linkjes hieronder.

Webinar Omgevingswet

Krijg een inkijkje in de nieuwste generatie plansoftware: NedOmgeving.

Met NedOmgeving kunnen alle taken worden uitgevoerd in het kader van het plannen-deel van de Omgevingswet: juridische teksten kunnen worden opgesteld, geometrie getekend, en deze vervolgens aan elkaar gekoppeld en geannoteerd. Ook zijn interfaces beschikbaar met applicaties voor Toepasbare Regels en voor Vergunningen. NedOmgeving is een integrale applicatie die zeer geschikt is voor zowel uitbestedende gemeenten als gemeenten die zelf plannen maken.

Ook zal tijdens deze webinar worden ingegaan op de ontwikkel-roadmap en implementatie-activiteiten door de gemeente zelf.

Datum & tijdstip: 2 juli 2020 van 10:00-10:30 uur
Webinar terugkijken

Webinar Efficiënt gebruik maken van CAD en GIS Data

Ervaar:

• importeren PDOK data en publiceren in 3D
• converteren NLCS ontwerp naar BGT Plantopografie
• razendsnel tekenbladen genereren met legenda
• nieuw formaat KLIC meldingen verwerken conform NLCS.

Datum & tijdstip: 8 september 2020 van 10:00-10:30 uur
Webinar terugkijken

Webinar Eén Objectenregistratie, wat kan ik nu al doen ?” – Een routekaart voor bronhouders
Deze webinar is opgenomen in het programma van het DisGeo event van het ministerie van BZK. Bekijk hier informatie over dit event en het uitgebreide programma.

Krijg oa uitleg over:

• de nieuwe functionaliteiten in NedBGT 4.4
• de roadmap naar Samenhangende Objecten Registratie (SOR).

Datum & tijdstip: 6 oktober 2020 van 10:00-11:00 uur
AANMELDEN (Deelsessie 1, parallel 4)

Lukt aanmelden niet, neem dan contact met ons op via secretariaat@ngvereniging.nl

Webinar Nieuwe generatie GIS-viewer & andere ontwikkelingen

Ontdek de nieuwe generatie GIS-viewer van NedGraphics, NedGlobe en hoe deze:

• met één krachtige beheeromgeving diverse doelgroepen bedient met geo-informatie
• iedere gebruiker toegang verleent tot informatie die voor hem/haar relevant is
• medewerkers en inwoners meldingen kan laten doen, zoals fouten in de registratie of meldingen over de openbare ruimte
• registraties en werkprocessen binnen uw organisatie gaat verbeteren.

Krijg daarnaast uitleg over de roadmaps van NedMagazijn, NedBrowser, NedGeoservices en NedGlobe.

Datum & tijdstip: 8 oktober 2020 van 10:00-10:30 uur
AANMELDEN